Esküvő

Megtaláltad az igazit, készültök egybekelni, és egy csodálatos ceremóniára vágysz életed legszebb napján? Szeretnéd, ha Neked csupán azzal kellene foglalkoznod, hogy gyönyörű és elragadó légy?

Mit szólnál egy egyedi helyszínhez? Kimondani az igent a hegycsúcson, háttérben a páratlan városi panorámával, a madarak csicsergésével, autóforgalomtól mentesen, páratlan kiszolgálással? Életre szóló élmény…

Egy emlékezetes esküvőhöz mindenképpen elengedhetetlen a meghitt, bensőséges hangulatú helyszín, ahol a szertartás után családi- és baráti körben ünnepelhetitek közös életetek első napját! Azonban a helyszínválasztásnál több szempontot figyelembe kell venned!

Fontos, hogy a kisgyermekes családok, a felnőttek, a gyerekek, és a fiatalok is jól érezzék magukat. Fontos, hogy a hangos zene ne zavarja az étterem környezetét, így Ti magatok is felhőtlenül ünnepelhessetek.Éttermünk tökéletes helyszínt biztosít esküvőkhöz, hiszen a romantikus, természetközeli, és családias hangulat minden korosztály számára ideális.
Így minden vendégetek kellemesen érzi majd magát, és csupán egyetlen dologra koncentrál: Rátok!

Profi rendezvényszervezőink mindenben segítenek neked, keress minket bátran a sales@hangarbistro.hu e-mail címen.